Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over FLOW

FLOW is een nieuwe wandelfederatie voor Nederlands- en Belgisch- Limburgse wandelorganisaties. Zij beoogt een alternatief te bieden voor de bestaande bonden door meer de nadruk te leggen op de organisatie van de lokale activiteiten en het uitwisselen van kennis en ervaringen met elkaar. FLOW heeft de volgende doelstellingen:

  • Het bevorderen en promoten van het wandelen in georganiseerd verband in algemene zin en de wandeltochten van haar aangesloten verenigingen in het bijzonder.
  • Het behartigen van de gezamenlijke belangen van alle aangesloten leden, zoals het uitbrengen van en opnemen in de Limburgse Wandelagenda, gezamenlijke inkoop, verzekeringen, publiciteit etc.
  • Het uitwisselen van onderlinge kennis en ervaringen door periodieke bijeenkomsten en workshops.
  • Het uitvoeren van haar doelen tegen zo laag mogelijke kosten.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

 Neem contact op

Wandelen in groep is niet alleen goed voor je lichamelijke gezondheid 

Flow
Copyright © 2018 Flow
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren