Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ledenadministratie

De ledenadministratie voor de individuele leden van de aangesloten verengingen wordt via een externe administratie gevoerd. Mutaties van individuele leden kunnen via de website via onderstaande link worden doorgegeven.

[Hier wordt later in het jaar de link naar de ledenadministratie opgenomen]

De contributie bedraagt in het eerste jaar 2018 4 euro per lid, naast de contributie voor de vereniging zelf. Daarvoor krijgt het lid korting op de wandelingen van de FLOW-verenigingen en op de meeste overige wandeltochten. FLOW spant zich in om bij zoveel mogelijk wandeltochten van andere bonden ook de korting af te spreken.

NB Omdat FLOW zoveel mogelijk de belangen van de aangesloten lid-verenigingen behartigt, kunnen individuele leden-wandelaars alleen via hun eigen wandelorganisatie lid van FLOW worden.

 

 

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

 Neem contact op

Wandelen in groep is niet alleen goed voor je lichamelijke gezondheid 

Flow
Copyright © 2018 Flow
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren